Om oss

Fun Design lager møbler til hjem der familier og venner møtes – og liv leves.

Møblene er designet av jeg, Ellen Foss, og er ekte håndverk som tar sikte på å være både funksjonelle og å tåle en trøkk. Vi har to barn i sin beste barnehagealder – Elias og Emilie – så tro meg, vi har testet.

Interessen for interiør startet da jeg var 15 år, og skulle jeg innrede jenterommet. Planen var klar i hodet, men jeg fant aldri møblene jeg drømte om. I en søskenflokk på fem kunne vi ikke få alt vi ville ha, men jeg, hun i midten, husker fortsatt følelsen da pappa trødde til og snekret møbler til drømmerommet. En gnist var tent.

Heldige meg som skulle få en ny handyman i livet mitt, Espen, og sammen har vi fylt huset vårt i Lyngdal på Sørlandet med egne møbler, forløperen til møblene fra Fun Design.

I 2014 var vi en av finalistene i «Norges vakreste hjem» i Boligpluss. I årene som fulgte har vi hatt gleden av å svare mange fine folk på særlig ett spørsmål på Instagram-kontoen vår: «Hvor har dere kjøpt det bordet?». Tanken om å dele designet med flere har streifet oss oftere og oftere, før vi i 2020 bestemte oss for å ta steget.

Vi har tenkt oss nøye om, og kanskje derfor er det ekstra fint å få si: Velkommen til Fun Design.